Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2699g4121kcal520.9g0g226.7g0g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g540g151kcal3.2g32.1g1.1g13.5g
Punaviini 450g317kcal1.4g0.9g0g0g
Hillosipulisäilyke 240g117kcal2.8g22.7g0.5g3.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Lihaliemikuutio Maggi66g185kcal5.9g4.6g15.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 45g49kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12636g10483kcal1100g236.4g493.2g74.6g
Valittu annoskoko6318g5242kcal550g118.2g246.6g37.3g
Annoskoko puolitettuna3159g2621kcal275g59.1g123.3g18.7g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260