Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 300g458kcal57.9g0g25.2g0g
Lanttu 67g19kcal0.7g3.1g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g60g17kcal0.4g3.6g0.1g1.5g
Punaviini 50g35kcal0.2g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 27g13kcal0.3g2.5g0.1g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g53g14kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi7.3g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 133g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1404g1165kcal122.6g26.4g54.8g8.2g
Valittu annoskoko702g582kcal61.3g13.2g27.4g4.1g
Annoskoko puolitettuna351g291kcal30.7g6.6g13.7g2.1g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260