Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 2999g4579kcal578.7g0g251.9g0g
Lanttu 666g192kcal6.7g30.7g2g12g
Porkkana, keskikokoinen 65g600g168kcal3.6g35.7g1.2g15g
Punaviini 500g352kcal1.5g1g0g0g
Hillosipulisäilyke 267g130kcal3.1g25.3g0.5g4.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Lihaliemikuutio Maggi73g205kcal6.6g5.1g16.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1333g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14040g11648kcal1222g263g547.8g82.8g
Valittu annoskoko7020g5824kcal611g131.5g273.9g41.4g
Annoskoko puolitettuna3510g2912kcal305.5g65.8g137g20.7g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260