Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 3600g5497kcal694.8g0g302.4g0g
Lanttu 800g231kcal8g36.8g2.4g14.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g720g202kcal4.3g42.8g1.4g18g
Punaviini 600g423kcal1.9g1.2g0g0g
Hillosipulisäilyke 320g156kcal3.8g30.3g0.6g5.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16856g13985kcal1467.4g315.6g657.4g99.6g
Valittu annoskoko8428g6992kcal733.7g157.8g328.7g49.8g
Annoskoko puolitettuna4214g3496kcal366.9g78.9g164.4g24.9g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260