Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 375g572kcal72.3g0g31.5g0g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Punaviini 63g44kcal0.2g0.1g0g0g
Hillosipulisäilyke 33g16kcal0.4g3.2g0.1g0.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g1456kcal152.6g32.8g68.2g10.2g
Valittu annoskoko878g728kcal76.3g16.4g34.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna439g364kcal38.2g8.2g17.1g2.6g
Arvot/100g100g83kcal8.7g1.9g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260