Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g400g980kcal40g32g72g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl100g35kcal1g6g1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)270g432kcal7.3g7.3g40.5g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr100g280kcal8g9.5g24g1.6g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix18g9kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sinappi 10g13kcal0.4g1.4g0.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1996g3498kcal114g116g276.4g3.6g
Valittu annoskoko998g1749kcal57g58g138.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna499g875kcal28.5g29g69.1g0.9g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523