Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalakeitto

Kiehauta pilkotut paprikat ja sipulit, lisää mausteet, seiti ja koskenlaskijajuusto pieninä paloina.

Keitto on valmis, kun juusto on sulanut ja seiti kypsää.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus800g560kcal128g0g2.4g0g
Paprika, punainen50g13kcal0.5g2.3g0.2g1g
Paprika keltainen 170g51kcal1.6g8.7g0.3g3.4g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g100g27kcal1.3g4.8g0.1g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g100g280kcal19g0g22g0g
Wok-kasvikset, porkkana, herne, vesikastanja, bambunverso, paprika, sieni 100g46kcal2g7.6g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5058g2063kcal310g66g51.4g24g
Valittu annoskoko2529g1031kcal155g33g25.7g12g
Annoskoko puolitettuna1265g516kcal77.5g16.5g12.9g6g
Arvot/100g100g41kcal6.1g1.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154612