Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sikakaalipata

Suikaloi tai silppua ainekset.

Ruskista lihat.

Lapa kattilaan tai pataan.

Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.

Hauduta, kunnes kypsää.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 484 grammaa

Mtuovinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2600g549kcal31.2g88.4g5.2g54.6g
Sianliha keskiarvo 1600g3495kcal292.5g0g260.8g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Kookosrasva 100 % 20g177kcal0.2g0g20g0g
Vesi, vesijohtovesi 700g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g8657kcal658.2g215.2g573.6g122.8g
Valittu annoskoko5320g4329kcal329.1g107.6g286.8g61.4g
Annoskoko puolitettuna2660g2164kcal164.6g53.8g143.4g30.7g
Arvot/100g100g81kcal6.2g2g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154775