Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihapata (protskupitoinen)

1. Paista jauhelihat (kevyt 10%).

Lisää sipuli (silputtu) ja valkosipuli (murskana).

2. Keitä samalla makaroni (tumma torino protein pasta).

3. Lisää pasta joukkoon ja tomaattimurska.

4. Lisää mausteita.

Suola, pippuri, tabasco.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Pete76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Torino tumma proteiinipasta plus100g340kcal23g53g3.7g6g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g370g85kcal5.2g12.6g1.5g0g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g3657kcal365.2g146g171g16.4g
Valittu annoskoko1400g1828kcal182.6g73g85.5g8.2g
Annoskoko puolitettuna700g914kcal91.3g36.5g42.8g4.1g
Arvot/100g100g131kcal13g5.2g6.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155426