Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.250g675kcal25g125g8.8g7.5g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl13g117kcal0g0g13g0g
Ruokakerma Valio 5%200g120kcal2.4g5.6g10g0g
Mustapippuri, annos 1g1g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)50g15kcal1.5g2g0.5g1g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 150g261kcal26.4g0g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g2471kcal118g275.6g100g25.4g
Valittu annoskoko864g1236kcal59g137.8g50g12.7g
Annoskoko puolitettuna432g618kcal29.5g68.9g25g6.4g
Arvot/100g100g143kcal6.8g15.9g5.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=155457