Pizzapohja kevennetty
5 dl vettä
1pss kuivahiiva
1 rkl (15ml) öljyä
2 tl (10ml) suolaa
500 g (8,5dl) vehnäjauhoja
Sekoita 42 asteiseen veteen suola ja lisää osaan jauhoista lisätty kuivahiiva, sekoita hyvin ja lisää loput jauhoista pikkuhiljaa vaivaten.
Lisää lopuksi öljy.
Anna nousta liinan alla kaksinkertaiseksi.
Levitä kahdelle uunipellille tai leikkaa taikina 10 osaan.
Päälle tomaattimurskaa ja täytteitä maun mukaan, lopuksi juustoraaste ja pizzamauste.
Paista 225C uunissa n. 7-10 min.
Annospohjat voi kaulita kappaleittain suoraan leivinpaperin päälle, nosta pohjat paperin kanssa päällekkäin ja pakasta.
Voit ottaa pakkasesta yksi kerrallaan.
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa
Uneton