Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Sienibolognese

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä.

Lisää kuutioitu sipuli.

Anna kuullottua.

Lisää sienet ja tomaattimurska.

Mausta ja lisää lihaliemikuutio.

Anna hautua hiljaisella tulella pitkään.

Mitä kauemmin hautuu, sitä parempi kastikkeesta tulee.

Tarjoile vaikkapa pastan ja juustoraasteen kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienikuutio (Sauvon säilyke), annos 100g225g45kcal5.6g2.7g1.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha240g398kcal45.6g0g24g0g
Tomaattimurska, 1 prk400g107kcal2.4g21.2g0.8g5.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.3g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g12g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Timjami 2g5.7kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl10g25kcal1.2g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1398kcal112.6g58.8g77.2g16.8g
Valittu annoskoko954g699kcal56.3g29.4g38.6g8.4g
Annoskoko puolitettuna477g350kcal28.2g14.7g19.3g4.2g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3.1g4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156267