Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g33g113kcal4.3g22.3g0.8g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa75g98kcal13.5g1g4.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P33g20kcal0.3g1.5g1.3g0.2g
Sipuli, tuore3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.2g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g5g3.4kcal0g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Aromisuola (5g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana310g476kcal36.4g52.4g13.2g1g
Valittu annoskoko155g238kcal18.2g26.2g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g119kcal9.1g13.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g153kcal11.7g16.9g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283