Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Peruna-kikihernecurry

Kuori ja lohko perunat ja hienonna kuoritut sipulit.

Höyrytä tai keitä perunat kovan kypsiksi.

Hauduta sipulia, inkivääriä ja valkosipulia (sekä chiliä) muutaman minuutin ajan öljyssä paksupohjaisessa kattilassa.

Lisää juustokumina, korianteri, paprika, kurkuma ja kikherneet.

Hauduta muutama minuutti.

Lisää ananasmehu, keitetyt perunat, garam masala ja herneet.

Hauduta viitisen minuuttia.

Mausta suolalla, sitruunamehulla ja tuoreella korianterilla.

Vinkki:
Voit lisätä curryyn halutessasi turkkilaista jogurttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Project2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 360g479kcal30.4g63.4g7.2g18g
Pakasteherneet (Pirkka), annos 200g400g212kcal22.8g21.2g4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 300g181kcal9.6g15g7.5g0g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Kurkuma, annos 2g2g1kcal0g0g0g0g
Ananasmehu (2dl)200g100kcal2g24g2g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g5g16kcal0.4g2.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4804g3524kcal166.4g524g75.2g59.8g
Valittu annoskoko2402g1762kcal83.2g262g37.6g29.9g
Annoskoko puolitettuna1201g881kcal41.6g131g18.8g15g
Arvot/100g100g73kcal3.5g10.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156337