Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katalonialainen lihapata

1. Ruskista paisti joka puolelta 1rkl:ssa öljyä uuninkestävässä padassa.

Lisää sipuli ja valkosipuli.

Jatka paistamista 2 minuuttia ja ota pois liedeltä. 2. Lisää vesi+lihaliemikuutio , punaviini, rusinat ja oliivit.

Kypsennä uunissa 175 asteessa kannella peitettynä 2 tuntia.

3. Nosta kypsä paisti padasta ja kääri tiiviisti folioon.

4. Suurusta paistiliemi sekoittamalla ohratärkkelystä veteen.

Kaada suurus pataan samalla kevyesti sekoittaen.

Kuumenna liedellä kiehuvaksi ja hauduta pari minuuttia. 6. Viipaloi paisti ja asettele tarjoiluastiaan.

Lusikoi kastike paistiviipaleiden päälle ja koristele halutessasi timjaminoksilla.

Tarjoa esi. lämpimien lohkoperunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan Sisäpaisti900g990kcal198g0.9g27g0g
Ruokaöljy keskiarvo 27g239kcal0g0g27g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g200g54kcal2.6g9.6g0.2g3.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8g8.3kcal0.6g1.3g0g0.2g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Punaviini 150g106kcal0.5g0.3g0g0g
Rusina 18g53kcal0.5g10.8g0.1g1.7g
Oliivi kivetön musta rainbow200g360kcal1.2g11.4g34g0g
Ohrakas ohratärkkelys30g110kcal0.1g27g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3688g3899kcal409g124.2g182g11.4g
Valittu annoskoko1844g1950kcal204.5g62.1g91g5.7g
Annoskoko puolitettuna922g975kcal102.3g31.1g45.5g2.9g
Arvot/100g100g106kcal11.1g3.4g4.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156355