Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä225g248kcal17.6g40.5g1.1g18g
Peruna, keskikokoinen 60g160g96kcal2.4g20.8g0.2g1.4g
Purjosipuli 35g8kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g10g88kcal0g0g10g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3g2.9kcal0g0.5g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka120g12kcal1.3g1g0.2g1.2g
Feta, Arla Apetina 3%100g110kcal18g2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1534g1201kcal82.4g142g30g47.4g
Valittu annoskoko767g601kcal41.2g71g15g23.7g
Annoskoko puolitettuna384g300kcal20.6g35.5g7.5g11.9g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.3g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449