Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täysjyväpuuro

Speltjyvä kokonainen 160g
ohrajyvä kok. 80 g
kaurajyvä kok. 80 g
tattarijyvä kok. 80 g
2 l vettä
suolaa.

Speltjyvät liotetaan keitinvedessä noin 12 t. Kiehautetaan ja lisätään muut ainekset.

Siirretään uuniin hautumaan 100 asteessa kunnes vesi on imeytynyt ja jyvät pehmeitä.

N. 4-5 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Porhul
AineksetMääräEnergiaPHRK
Speltti Luou rouhittu jyvä (Mooseksen vilja), annos 70g160g518kcal25.3g108g4.7g16g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g80g288kcal11.5g47.1g5.6g7.5g
Ohrasuurimo 80g258kcal6.6g50.5g1.6g6.1g
Oivariini, 60 (100g)10g55kcal0.1g0.1g6g0g
Tattarisuurimo / -jauho 80g258kcal9.5g48.4g1.6g4.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g2755kcal106g508.2g39g68.4g
Valittu annoskoko410g1377kcal53g254.1g19.5g34.2g
Annoskoko puolitettuna205g689kcal26.5g127.1g9.8g17.1g
Arvot/100g100g336kcal12.9g62g4.8g8.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156810