Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali451g95kcal5.4g15.3g0.9g9.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 451g1026kcal85.7g0g76.7g0g
Purjosipuli 45g10kcal0.8g1.1g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi6.8g19kcal0.6g0.5g1.6g0g
Sipuli, tuore113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Voi, 1 tl, 5 g9g66kcal0.1g0.1g7.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g2493kcal188.2g44.8g173.4g24.6g
Valittu annoskoko1075g1247kcal94.1g22.4g86.7g12.3g
Annoskoko puolitettuna538g623kcal47.1g11.2g43.4g6.2g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932