Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali50g11kcal0.6g1.7g0.1g1.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Purjosipuli 5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli, tuore13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana239g277kcal21g5g19.2g2.8g
Valittu annoskoko120g139kcal10.5g2.5g9.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna60g69kcal5.3g1.3g4.8g0.7g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932