Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali501g106kcal6g17g1g10.5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 501g1140kcal95.2g0g85.2g0g
Purjosipuli 50g12kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Sipuli, tuore125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Voi, 1 tl, 5 g10g73kcal0.1g0.1g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g2770kcal209g49.6g192.6g27.4g
Valittu annoskoko1195g1385kcal104.5g24.8g96.3g13.7g
Annoskoko puolitettuna598g693kcal52.3g12.4g48.2g6.9g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932