Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 800g1820kcal152g0g136g0g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Maggi12g34kcal1.1g0.8g2.8g0g
Sipuli, tuore200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Voi, 1 tl, 5 g16g117kcal0.2g0.2g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3816g4423kcal333.8g79.4g307.6g43.8g
Valittu annoskoko1908g2212kcal166.9g39.7g153.8g21.9g
Annoskoko puolitettuna954g1106kcal83.5g19.9g76.9g11g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932