Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali100g21kcal1.2g3.4g0.2g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 100g228kcal19g0g17g0g
Purjosipuli 10g2.3kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lihaliemikuutio Maggi1.5g4.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sipuli, tuore25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g554kcal41.6g9.8g38.4g5.4g
Valittu annoskoko239g277kcal20.8g4.9g19.2g2.7g
Annoskoko puolitettuna120g139kcal10.4g2.5g9.6g1.4g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932