Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali150g32kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 150g342kcal28.6g0g25.6g0g
Purjosipuli 15g3.4kcal0.3g0.4g0g0.3g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Sipuli, tuore38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana717g831kcal62.8g15g57.8g8.2g
Valittu annoskoko359g415kcal31.4g7.5g28.9g4.1g
Annoskoko puolitettuna179g208kcal15.7g3.8g14.5g2.1g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932