Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali200g42kcal2.4g6.8g0.4g4.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 200g455kcal38g0g34g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi3g8.4kcal0.3g0.2g0.7g0g
Sipuli, tuore50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana954g1106kcal83.4g19.8g76.8g10.8g
Valittu annoskoko477g553kcal41.7g9.9g38.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna239g277kcal20.9g5g19.2g2.7g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932