Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali251g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 251g570kcal47.6g0g42.6g0g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi3.8g11kcal0.3g0.3g0.9g0g
Sipuli, tuore63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Voi, 1 tl, 5 g5g37kcal0.1g0.1g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1195g1385kcal104.6g25g96.4g13.8g
Valittu annoskoko598g693kcal52.3g12.5g48.2g6.9g
Annoskoko puolitettuna299g346kcal26.2g6.3g24.1g3.5g
Arvot/100g100g116kcal8.8g2.1g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932