Kaali-jauhelihapata

Pilko ja keitäkasvikset.

Kuullota sipulit pannulla voissa ja lisää ja ruskista jauheliha.

YHDISTÄ JA MAUSTA MUSTAPIPPURILLA.

HAUDUTA JOTTA MAUT YHDISTYVÄT.

TARKISTA SUOLA

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali401g85kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 401g912kcal76.2g0g68.1g0g
Purjosipuli 40g9kcal0.7g1g0.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi6g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Sipuli, tuore100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi, 1 tl, 5 g8g59kcal0.1g0.1g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1912g2216kcal167.2g39.8g154g21.8g
Valittu annoskoko956g1108kcal83.6g19.9g77g10.9g
Annoskoko puolitettuna478g554kcal41.8g10g38.5g5.5g
Arvot/100g100g116kcal8.7g2.1g8.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156932