Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Hernekeitto hirvenjauhelihasta

Laita herneet likoamaan edellisenä iltana.

Laita herneet kiehumaan ja lisää kasvisliemikuutio.

Ruskista jauheliha ja lisää mausteet.

Kaada seos kattilaan ja lisää sipuli.

Tässä vaiheessa itse lisään meiramin.

Mutta sen voi jättää pois kun kaikki ei siitä pidä.

Meiramia voit laittää n. 2 g. Keitä kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis400g448kcal88g0g12g0g
Herne kuivattu 500g1511kcal89.6g242.5g5g53.5g
Sipuli 86g26kcal1.1g4.1g0.2g1.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g10g25kcal1.1g0.3g2.2g0.2g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6026g4177kcal360.2g495.4g55.2g111.4g
Valittu annoskoko3013g2088kcal180.1g247.7g27.6g55.7g
Annoskoko puolitettuna1507g1044kcal90.1g123.9g13.8g27.9g
Arvot/100g100g69kcal6g8.2g0.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157110