Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Porkkana-valkosipulikeitto

Kuullota porkkanapaloja ja valkosipulia hetki ruokaöljyssä.

Lisää vesi/kasvisliemi ja rosmariini.

Keitä kunnes porkkanat pehmeitä.

Soseuta ja lisää fraiche.

Mausteeksi voi laittaa mustapippuria.

Lähde: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1337 grammaa

Enja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Valio fraiche 5%200g180kcal8g15.2g10g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6g16kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 18g159kcal0g0g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2674g1064kcal25.4g91.4g60.6g26.4g
Valittu annoskoko1337g532kcal12.7g45.7g30.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna669g266kcal6.4g22.9g15.2g6.6g
Arvot/100g100g40kcal0.9g3.4g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157204