Kuori n.4-5 keskikokoista sipulia (kuorittuna n.210g, kun ylimääräiset sisukset, kuoret ja kalvot on poistettu), Kuori yksi valkosipulinkynsi (kuorittuna n. 7g), pilko sipulit ja valkosipulit pieniksi ja laita kulhoon odottamaan.
Laita isolle teflonpannulle sitruunaoliiviöljyä n.20-25g (hyvän makuinen sitruunaoö esim.
Aromolio, Olio e Limone, 250ml pullo).
Laita lisäksi rapsiöljyä n.15 g pannulle.
Väännä levy kuutoselle ja anna pannun tulla kuumaksi.
Laita pilkotut sipulit ja valkosipulit kuumalle pannulle, pyörittele hyvin öljyssä ja kuullota, älä polta karrelle! Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita kaikki jauheliha pannulle ja ruskista huolellisesti.
Sekoita pannussa olevat sipulit jauhelihan joukkoon hyvin.
Kun jauhaliha on ruskistettu kunnolla, mausta mustapippurilla, suolalla ja aromimausteella maun mukaan.
Hyppysellinen kaikkea.
Kaada tämän jälkeen purkki basilikalla maustettua tomaattimurskaa joukkoon ja sekoita ainekset.
Väännä levy tässä kohtaa neloselle.
Sekoita n.25g maizenaa n.250g jääkylmää vettä ja sekoittamisen jälkeen kaada suuruste jauhelihan joukkoon pannuun.
Lisää tämän jälkeen n.40 g tomaattiketsuppia makua antamaan.
Lisää myös n.250g vettä ja anna hetken kuplia.
Tämän jälkeen väännä levy kakkoselle ja lisää 250g, eli yksi purkki vähärasvaista ruokakermaa.
Anna kastikkeen muhia n.15 min vielä ykkösellä ja tarjoile! Hyvää ruokahalua!
Ps. lisukkeeksi sopivat spaghetti, perunamuusi, lohkoperunat jne..
Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaaGoljatti