Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lohituorepasta

Sipulit ja lohi pannuun, paistelet ja lisäät kerman.

Samalla keittelet tuorepastan ja lisäät pannuun, sekoitat.

Mausteeksi sitruunapippuria ja mistä itse tykkäät.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Iiris77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikale, apetit, marinoitu (100g)300g621kcal45g6.3g45.6g0g
Pasta, pastella pinaattifettucine, 100 g.250g688kcal27.5g132.5g5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio200g280kcal5.6g13g24g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g3228kcal159.2g312g149.6g2.2g
Valittu annoskoko815g1614kcal79.6g156g74.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna408g807kcal39.8g78g37.4g0.6g
Arvot/100g100g198kcal9.8g19.1g9.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=157965