Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihanyytit

Paista sipulit, jauheliha ja paprika.

Sulata sekaan Koskenlaskija-juusto.

Leikkaa voitaikinasta neliöitä, laita keskelle täyte ja taita.

Paista uunissa 225C n. 15min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 400g886kcal70g0g68g0g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto250g700kcal47.5g0g55g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Voitaikina Myllyn Paras 500g500g1925kcal30.5g148.5g135g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2740g7170kcal303.6g322.4g517.4g25.2g
Valittu annoskoko1370g3585kcal151.8g161.2g258.7g12.6g
Annoskoko puolitettuna685g1793kcal75.9g80.6g129.4g6.3g
Arvot/100g100g262kcal11.1g11.8g18.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158295