Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 60g222kcal11.1g6.6g13g18.2g
Sokeri 468g1898kcal0g467g0g0g
Siirappi 40g121kcal0g29.6g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 56g398kcal0.4g0.2g44.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1677g6716kcal31g1048.6g255.6g36.4g
Valittu annoskoko839g3358kcal15.5g524.3g127.8g18.2g
Annoskoko puolitettuna419g1679kcal7.8g262.2g63.9g9.1g
Arvot/100g100g401kcal1.8g62.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158297