Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 500g1511kcal89.6g242.5g5g53.5g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 2500g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 550g1218kcal96.3g0g93.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7210g5488kcal373.2g490.2g197.2g108.8g
Valittu annoskoko3605g2744kcal186.6g245.1g98.6g54.4g
Annoskoko puolitettuna1803g1372kcal93.3g122.6g49.3g27.2g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470