Kuori n.3-4 keskikokoista sipulia (kuorittuna n.150g, kun ylimääräiset sisukset, kuoret ja kalvot on poistettu), Kuori yksi valkosipulinkynsi (kuorittuna n. 7g), pilko sipulit ja valkosipulit pieniksi ja laita kulhoon odottamaan.
Laita isolle teflonpannulle sitruunaoliiviöljyä n.10-15g (hyvän makuinen sitruunaoö esim.
Aromolio, Olio e Limone, 250ml pullo).
Väännä levy kuutoselle ja anna pannun tulla kuumaksi.
Laita pilkotut sipulit ja valkosipulit kuumalle pannulle, pyörittele hyvin öljyssä ja kuullota, älä polta karrelle! Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita maustamatttomat kanasuikaleet (450g) pannulle ja ruskista huolellisesti.
Sekoita pannussa olevat sipulit kanan joukkoon hyvin.
Kun kananpojansuikaleet on ruskistettu kunnolla, mausta mustapippurilla, suolalla ja aromimausteella maun mukaan.
Hyppysellinen kaikkea.
Väännä levy tässä kohtaa neloselle.
Sekoita n.17g maizenaa n.220g jääkylmää vettä ja sekoittamisen jälkeen kaada suuruste suikaleiden joukkoon pannuun.
Lisää myös n.220g vettä ja anna hetken kuplia.
Tämän jälkeen väännä levy kakkoselle ja lisää 250g, eli yksi purkki vähärasvaista ruokakermaa (7%) Flora esim.
Anna kastikkeen muhia n.15 min vielä ykkösellä ja tarjoile! Hyvää ruokahalua!
Ps. lisukkeeksi sopivat spaghetti, perunamuusi, lohkoperunat jne..
Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaaGoljatti