Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g751g180kcal9g25.5g1.5g15.8g
Paprika, punainen90g23kcal0.8g4.1g0.4g1.8g
Porkkana 24g8kcal0.2g1.4g0g0.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen150g209kcal28.5g0g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)60g73kcal1.3g16.3g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2226g987kcal79.6g94.6g25.2g37.4g
Valittu annoskoko1113g493kcal39.8g47.3g12.6g18.7g
Annoskoko puolitettuna557g247kcal19.9g23.7g6.3g9.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741