Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1000g240kcal12g34g2g21g
Paprika, punainen120g31kcal1.1g5.5g0.5g2.4g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen200g278kcal38g0g14g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)80g98kcal1.8g21.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2965g1314kcal106.2g126.2g33.6g49.6g
Valittu annoskoko1483g657kcal53.1g63.1g16.8g24.8g
Annoskoko puolitettuna741g329kcal26.6g31.6g8.4g12.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741