Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1251g300kcal15g42.5g2.5g26.3g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.3g0.1g1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen250g348kcal47.5g0g17.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)100g122kcal2.2g27.2g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3710g1644kcal132.8g157.8g42g62.2g
Valittu annoskoko1855g822kcal66.4g78.9g21g31.1g
Annoskoko puolitettuna928g411kcal33.2g39.5g10.5g15.6g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741