Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1502g360kcal18g51.1g3g31.5g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Porkkana 49g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57.1g0g21g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)120g147kcal2.6g32.7g0.4g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4452g1973kcal159.2g189.6g50.4g74.6g
Valittu annoskoko2226g987kcal79.6g94.8g25.2g37.3g
Annoskoko puolitettuna1113g493kcal39.8g47.4g12.6g18.7g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741