Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1752g420kcal21g59.6g3.5g36.8g
Paprika, punainen210g54kcal1.9g9.7g0.8g4.2g
Porkkana 57g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen350g487kcal66.6g0g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)140g171kcal3.1g38.1g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5194g2302kcal186g221.2g58.6g87.2g
Valittu annoskoko2597g1151kcal93g110.6g29.3g43.6g
Annoskoko puolitettuna1299g576kcal46.5g55.3g14.7g21.8g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741