Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2002g481kcal24g68.1g4g42g
Paprika, punainen240g62kcal2.2g11.1g1g4.8g
Porkkana 65g21kcal0.4g3.6g0.1g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen400g557kcal76.1g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)160g195kcal3.5g43.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5936g2631kcal212.4g252.8g67.2g99.6g
Valittu annoskoko2968g1316kcal106.2g126.4g33.6g49.8g
Annoskoko puolitettuna1484g658kcal53.1g63.2g16.8g24.9g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741