Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2252g541kcal27g76.6g4.5g47.3g
Paprika, punainen270g70kcal2.4g12.4g1.1g5.4g
Porkkana 73g24kcal0.5g4.1g0.1g1.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen451g626kcal85.6g0g31.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)180g220kcal4g49g0.5g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6678g2960kcal239g284.2g75.4g112g
Valittu annoskoko3339g1480kcal119.5g142.1g37.7g56g
Annoskoko puolitettuna1670g740kcal59.8g71.1g18.9g28g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741