Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g250g60kcal3g8.5g0.5g5.3g
Paprika, punainen30g7.7kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Porkkana 8.1g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)20g24kcal0.4g5.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana742g329kcal26.6g31.6g8.4g12.6g
Valittu annoskoko371g165kcal13.3g15.8g4.2g6.3g
Annoskoko puolitettuna186g82kcal6.7g7.9g2.1g3.2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741