Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2503g601kcal30g85.1g5g52.6g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Porkkana 81g27kcal0.5g4.5g0.2g2.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen501g696kcal95.1g0g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)200g244kcal4.4g54.5g0.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7420g3289kcal265.4g315.8g84g124.6g
Valittu annoskoko3710g1644kcal132.7g157.9g42g62.3g
Annoskoko puolitettuna1855g822kcal66.4g79g21g31.2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741