Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4000g960kcal48g136g8g84g
Paprika, punainen480g123kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800g1112kcal152g0g56g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)320g390kcal7g87g1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11860g5257kcal424.2g504.6g134.4g199g
Valittu annoskoko5930g2628kcal212.1g252.3g67.2g99.5g
Annoskoko puolitettuna2965g1314kcal106.1g126.2g33.6g49.8g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741