Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g501g120kcal6g17g1g10.5g
Paprika, punainen60g15kcal0.5g2.8g0.2g1.2g
Porkkana 16g5.3kcal0.1g0.9g0g0.4g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)40g49kcal0.9g10.9g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1484g657kcal53g63.2g16.6g24.8g
Valittu annoskoko742g329kcal26.5g31.6g8.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna371g164kcal13.3g15.8g4.2g6.2g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741