Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vuohenjuustogratinoitu lohi (Ruokapirkka)

1. Poista lohesta ruodot ja nosta kala uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunanmehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet.

Puhdista ja paloittele herkkusienet.

Kuutioi paprikat ja hienonna rucolaa hieman.

3. Kuullota sipulisilppua öljyssä pari minuuttia.

Lisää herkkusienet ja paprikat ja jatka paistamista noin 5 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää rucola.

Levitä seos lohen päälle.

4. Paista lohta 200 asteessa ensin noin 15 minuuttia.

5. Viipaloi vuohenmaitojuusto ja levitä lohen päälle.

Jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Minnax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 450g879kcal84.1g0g60.8g0g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Paprika, punainen141g36kcal1.3g6.5g0.6g2.8g
Paprika keltainen 88g27kcal0.8g4.5g0.2g1.8g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g26g6.5kcal0g0g0g0g
Herkkusieni, tuore170g41kcal4.3g5.1g0g5.1g
Vuohenjuusto, petit chevres doux Kypsennetty (President), annos 16.6g198g499kcal31.7g3.2g39.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton10g2.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g3581kcal248.2g51g262.8g23.2g
Valittu annoskoko1224g1791kcal124.1g25.5g131.4g11.6g
Annoskoko puolitettuna612g895kcal62.1g12.8g65.7g5.8g
Arvot/100g100g146kcal10.1g2.1g10.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158745