Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pienempi jauhelihakastike Special Al Meira

Kuori n.4 pientä ja keskikokoista sipulia (kuorittuna n.136g, kun ylimääräiset sisukset, kuoret ja kalvot on poistettu), Kuori yksi valkosipulinkynsi (kuorittuna n. 7g), pilko sipulit ja valkosipulit pieniksi ja laita kulhoon odottamaan.

Laita isolle teflonpannulle öljyä n.20-25g.

Väännä levy kuutoselle ja anna pannun tulla kuumaksi.

Laita pilkotut sipulit ja valkosipulit kuumalle pannulle, pyörittele hyvin öljyssä ja kuullota, älä polta karrelle! Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita kaikki jauheliha (n.400g) pannulle ja ruskista huolellisesti.

Sekoita pannussa olevat sipulit jauhelihan joukkoon hyvin.

Kun jauheliha on ruskistettu kunnolla, mausta mustapippurilla, suolalla ja aromimausteella maun mukaan.

Hyppysellinen kaikkea.

Kaada tämän jälkeen purkki basilikalla maustettua tomaattimurskaa joukkoon ja sekoita ainekset.

Väännä levy tässä kohtaa neloselle.

Sekoita n.20g maizenaa n.250g jääkylmää vettä ja sekoittamisen jälkeen kaada suuruste jauhelihan joukkoon pannuun.

Lisää tämän jälkeen n.22 g tomaattiketsuppia makua antamaan.

Lisää myös n.250g vettä ja anna hetken kuplia.

Tämän jälkeen väännä levy kakkoselle ja lisää 250g, eli yksi purkki vähärasvaista ruokakermaa.

Anna kastikkeen muhia n.15 min vielä ykkösellä ja tarjoile! Hyvää ruokahalua! :) Ps. lisukkeeksi sopivat spaghetti, perunamuusi, lohkoperunat jne..

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman400g680kcal48g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)159g43kcal2.1g7.6g0.3g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Tomaattimurska 425g125kcal2.4g22.5g0.9g8.1g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g20g74kcal0.2g16.8g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)22g17kcal0.2g3.5g0g0.2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)250g213kcal2.5g8.8g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3606g2677kcal112g120.6g158.6g22.2g
Valittu annoskoko1803g1339kcal56g60.3g79.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna902g669kcal28g30.2g39.7g5.6g
Arvot/100g100g74kcal3.1g3.3g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159429