The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.4g0g1.2g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g25g43kcal5g0g2.5g0g
Oltermanni, perinteinen4.5g16kcal1.1g0g1.3g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g8.4g1.7kcal0.2g0g0g0g
Torino makarooni/raisio(400g)25g88kcal3.2g17.2g0.6g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g363kcal25g39.2g11.2g1.4g
Valittu annoskoko126g181kcal12.5g19.6g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna63g91kcal6.3g9.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g144kcal9.9g15.6g4.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584