The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen100g33kcal3.3g4.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu26g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g50g86kcal10g0g5g0g
Oltermanni, perinteinen9g32kcal2.2g0g2.6g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g17g3.4kcal0.3g0.1g0.1g0g
Torino makarooni/raisio(400g)50g175kcal6.5g34.5g1.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g726kcal50.4g79.2g22.6g3g
Valittu annoskoko252g363kcal25.2g39.6g11.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna126g181kcal12.6g19.8g5.7g0.8g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584