The masters of Makaronilaatikko

Keitä makaronit 2 litrassa vettä ~10 min
Paista jauheliha ja sipuli
Sekoita jauheliha, sipulit ja makaroni keskenään

Sekoita munamaito

Laita vuokaan kerroksittain makaronijauheliha / tomaatti/ makaronijauheliha jne.

Uuniin 200 ~45min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g50kcal4.9g7.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu39g50kcal4.3g0.1g3.5g0g
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g75g129kcal15g0g7.5g0g
Oltermanni, perinteinen14g49kcal3.4g0g3.9g0g
Herkkusieniä viipaleina (Xtra), annos 230g25g5.1kcal0.5g0.1g0.1g0g
Torino makarooni/raisio(400g)75g262kcal9.7g51.7g1.9g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g1088kcal75.6g118.4g33.8g4.4g
Valittu annoskoko378g544kcal37.8g59.2g16.9g2.2g
Annoskoko puolitettuna189g272kcal18.9g29.6g8.5g1.1g
Arvot/100g100g144kcal10g15.7g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159584